| Vicevi | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
(=(...#$L@K!...#)=) Upoznao/la si Dulce i Anahi
Broj poruka : 147 Godina : 29 Lokacija : Uwek cu biti zaljubljena u Poncho0wo0 srce...! ! Job/hobbies : TenniS Humor : xXeEExeeE Slicica..... : Datum upisa : 05.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sre Jul 09 2008, 16:53 | |
| Pricaju dve plavuse i jedna pita drugu: - "Znas li ti sto je Crni humor?" A ova ce na to: - "Pa kada se smeju dva crnca." | |
|
| |
~Vondy 4ever~ Ides u shopping sa Dulce!!
Broj poruka : 715 Lokacija : sa Dul i Ukerom!!! Slicica..... : Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sre Jul 09 2008, 19:15 | |
| hahahahaha....extra su!!!! evo ja imam neki mozda ste ga culi... idu dve ves masine ulicom i jednu zgaze kola a druga ce ves masina zivi duze uz kalgon! | |
|
| |
Broj poruka : 147 Godina : 29 Lokacija : Uwek cu biti zaljubljena u Poncho0wo0 srce...! ! Job/hobbies : TenniS Humor : xXeEExeeE Slicica..... : Datum upisa : 05.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sre Jul 09 2008, 23:17 | |
| xexexexxe.... Pita Perica Jowicu"Da l je woz muskog ili zensko0g roda...???" A na to ce Jovica:"Neznam nisam mu gledao0 pod tocko0we! ! !" Leze dwe bebe u porodilistu i pita jedna beba drugu:"Da li si ti muska ili zenska beba???" A na to ce owa:"Neznam!" "Digni no0ge da vidim!" "Jao0o0j pa ti si zenska beba! ! ..." "Otkud znas???" "Imas ro0za patike! ! !" | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Ned Jul 13 2008, 12:37 | |
| Crnka i plavuša voze se autoputem. Odjednom automobil stane. - Šta se desilo? - pita plavuša. - Ostali smo bez benzina - odgovara crnka. - Kako si ti pametna. Ja bih i dalje vozila - kaže plavuša. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Ned Jul 13 2008, 12:39 | |
| Iz kupatila se čuje plavušin glas: -....95, 96, 97, 98, 99 ...... JAO!!! Upomoć - stonoga!!!!
Policajac zaustavlja plavušu. - Ne rade vam svetla. Moraću da vam naplatim 1000 dinara! - Super, za istu stvar u servisu su mi hteli uzeti 3000!
Idu dve plavuse ulicom i nadju ogledalo. Prva ga uzme i kaze: E, vidi, moja slika! -Onda ga uzme druga i kaze: JAo, kako si ruzna! | |
|
| |
Anny4ever Ides u shopping sa Dulce!!
Broj poruka : 556 Godina : 26 Lokacija : ☆ღ♥~*~*٠•●º°In AnNy WoRlD☆ღ♥~*~* Job/hobbies : ॐswimming,sking,playing vollyball....ॐ Humor : ҳ̸Ҳ̸ҳ (•̪●۪۪۫) •●• ** XxX •●• Slicica..... : Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 14 2008, 10:37 | |
| Xaxaxaxaxaxaxa
Pita sin tatu -Tata koliko posto cemo ove godine ici na more? -50% hocemo,a 100% necemo!
Ide puz kod mede na zurku i pita ga. -Zasto me nisi pozvao na zurku? Meda ga sutne nogom daleko. Posle 20 godina puz mu kuca na vrate i pita ga. -Zasto si me malopre sutnuo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 14 2008, 11:47 | |
| xexexexexexxexexexexexxexexexexex..........
Stoje dve plavuše na stanici. Pita prva: - Da li da čekamo autobus ili ćemo peške? - Ma šta pre naiđe...
Krenula plavusa na pijacu da kupi krastavce. Prisla tezgi pa gleda, gleda...al' nikako da se odluci. Prodavac kaze: -Zato ne probate?Tako cete najbolje znati koja sorta vam se najvise svidja! Na to ce plavusa: -Hocu, probacu.Samo, gde vam je kabina?! | |
|
| |
Anny4ever Ides u shopping sa Dulce!!
Broj poruka : 556 Godina : 26 Lokacija : ☆ღ♥~*~*٠•●º°In AnNy WoRlD☆ღ♥~*~* Job/hobbies : ॐswimming,sking,playing vollyball....ॐ Humor : ҳ̸Ҳ̸ҳ (•̪●۪۪۫) •●• ** XxX •●• Slicica..... : Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Jul 25 2008, 16:16 | |
| Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!Za te nisam znala! | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
Broj poruka : 528 Slicica..... : Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Re: Vicevi Sub Jul 26 2008, 12:57 | |
| | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Sre Jul 30 2008, 02:36 | |
| | |
|
| |
x-X-em0 g!rL-X-x Dulce te je pozvala da idete do grada!!
Broj poruka : 224 Lokacija : x~X~!!!!z@uwEk EM0, Z@uwEk R0ck!!!!~X~x Job/hobbies : swe i swasxta Slicica..... : Datum upisa : 10.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Avg 01 2008, 17:48 | |
| xexexe....sooper su wam wicewi iako ja znam za swe.... posxto sam ja WIC-MANIAK i skupljam wicewe tako da skoro swe fore znam!
ewo nekix:
pise mujo pismo ginisu: dragi ginise, ti bi trebao mene da upisxesx u onu twoju knjigu rekorda jer ja sam kupio puzzle za od 1-3 godine a ja sam ix resxio za sxest meseci!!! ( lol lol lol lol meni je owaj jedan od najboljix)
plawusxa zowe aerodrom -molim was, koliko traje let od beograda do londona??? -samo trenutak... - xwala - odgowori plawusxa i spusti slusxalicu
u pola noci nazowe plawusxa plawusxu: -jel je to broj jedan-jedan-jedan jedan-jedan-jedan???? - nije owo je sto jedanaest sto jedanaest (lol) -pardon, oprostite sxto sam was probudila! -nisxta. nisxta ionako mi je telefon zazwonio (lol lol lol)
razgowaraju dwa pijanca u kafani: -uweren sam da.... xik.... da ne sreca nikada ne dolazi sama.... - u prawu si, uprawo ulaze i moja i twoja zena! daje dewojka OGLAS: dewojka, 23 godine, wisoka, zgodna, crna kosa, plawe ocxi, uspesxna, zaposlena, bogata, trazi musku osobu slicnix osobina kojoj bi prodala deset kubika bukowix greda!
dosao mali mujo iz sxkole i kaze caletu: -tata, danas sam skoro dobio pet iz mate!!! -pa kako to, sine??? -dobio onaj sxto sedi tacno pored mene!!!!!
nabildowani momak u teretani podize tegowe. prilazi mu plawusxa i pita ga: - cao, slatkisxu, sxta radisx u subotu??? -ledja i noge
lete dwa komarca iznad pijanog coweka. kaze prwi: -xajde ujedi ga!!! na to ce drugi: - ne xwala, ne pijem dok wozim!!!! | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pet Avg 01 2008, 20:18 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Sub Avg 02 2008, 01:40 | |
| | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Sub Avg 02 2008, 13:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |