| Vicevi | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Nada *~♥Any's Admin♥~*
Broj poruka : 528 Slicica..... : Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Vicevi Sre Jul 02 2008, 17:18 | |
| | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Sre Jul 02 2008, 17:18 | |
| Pita sudac Muju: - Kako ste mogli pregaziti 52 ljudi? - Otkazale mi kočnice na nizbrdici! - Pa zar niste mogli negdje skrenuti? - Ma, jesam! Lijevo su bila 2 čovjeka, a desno na autobusnoj stanici njih 50! Pomislih, bolje pregaziti ovu dvojicu nego onih 50! I kad sam pregazio prvoga, ovaj drugi, idiot jedan, potrčao među onih 50!
-----
Mama, mama! Mogu li obući grudnjak, imam već šesnaest godina? - Daj začepi Ivice.
-----
Mama, mama! Mogu li se igrati s klikerima? - Ne možeš. Didi danas treba stakleno oko.
-----
U čekaonici kod psihijatra razgovaraju tri luđaka. Prvi: - Ja sam Isus Krist i mene je poslao Bog da spasim svijet. Drugi: Nije istina. Isus Krist sam ja, i mene je Bog za to poslao! Treći: Dečki, nemojte lagati, ja znam dobro koga sam poslao. Vas nisam!
-----
Pripremali se luđaci pobjeći iz ludnice i spremili plan: 1. zadaviti čuvara i uzeti ključeve. 2. otvoriti prva vrata. 3. otvoriti druga vrata. 4. pobjeći na slobodu. I jedne večeri su krenuli: zadavili čuvara, otvorili prva vrata, otvorili druga vrata i onda je vođa rekao: - PROBA USPJELA. SUTRA ZAPRAVO BJEŽIMO.!!!
-----
Oboji uprava ludnice prostorije plavom bojom. Sutradan nigdje boje, sve su luđaci polizali. Oboje ih sutradan u crveno, no slijedeći dan opet je sve bilo polizano. Oboje u žuto, no luđaci opet polizaše zid. Proba uprava sad sa zelenom bojom. Prođe dan, dva, tri... i ništa. Boja je ostala na zidovima. Zaustave oni jednog luđaka, i pitaju ga kao to da nisu i ovaj put polizali zidove. Odgovori on: - A jebi ga, nije sazrelo.
-----
Doktor obilazi ludnicu i vidi da se par pacijenata ponaša poprilično čudno. Prvi sjedi na krevetu, stišće zamišljeni gas i okreće zamišljeni volan te mrmlja: - Vrrroooom, vrrroooomm, vrrroooomm. - Što radiš - pita ga doktor? - Vozim ovaj kamion u Barcelonu. Doktor odlazi do drugog kreveta. Na njemu je pod dekom totalno gol pacijent, koji leži na trbuhu i miče se gore-dole. - A što ti radiš - pita ga doktor začuđeno? - Eeee, dok je on na putu za Barcelonu, ja mu jebem ženu!!!
-----
Testiranje u ludnici. Tko točno odgovori na pitanje puste ga kući. - Što je to: nosi se na nozi, od kože je, ima pertle...? Luđak odgovara: - Cipela! - Bravo, ti si pametan, puštamo te iz ludnice, idi kući. Izlazi luđak van, svi se sjate oko njega pitaju - Što je bilo, kako je bilo, što pitaju.... Ispriča on njima što je bilo, i sljedeći krene unutra. - Što je to: stoji na zidu, ima kazaljke, pravi tik-tak? - A je l' ima pertle? - Nema. - Mokasina !!!
Za one koji ne vole windows!
- Povecajte kapacitet svog diska:- Izbrisite Windowse. - Multitasking:- Kako pokvariti vise stvari odjednom. - Windows NT:- Windows Nice Try. - Windows NT:- Ubacite lisnicu u pogon A: i pritisnite bilo koju tipku da bi ste ju ispraznili. - Windows 98:- Uz neke novosti multicrashing je ostao isti. - Imate vremena napretek?- Uzmite Windowse! - MS Windows:- virus sa podrskom za misa. - Racunalo bez Windowsa je kao riba bez bicikla. - Koristite li Windowse ili je to XT? - Udarite sakom o kuciste kako bi ponovno pokrenuli Windowse. - Error #152: Windowsi nisu pronadjeni. Odaberite: (P)jesma (T)ulum (V)eselje. - Microsoft je za softver isto sto i McDonalds za gastronomiju. - Omiljena Windows igra: Pogodi sto se dogadja kad kliknes na ovu ikonu! - Microsoft nije odgovor. Microsoft je pitanje, a odgovor je ne. - Microsoft vam daje prozore a Linux cijelu kucu. - Da li ste reinstalirali Windowse danas? - Koji je najbolji dio Windowsa? Deinstaller. Sto je multitasking na Amigi? - Igras igricu i jedes sendvic. A sto je multitasking na PC-ju? - Radis u Windowsima i places. - Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije trebao instalirati Windowse!
Došli Francuz, Englez i Mujo u pustinju i izgubili se! Idu oni tako pustinjom i naiđu na provaliju bez dna iznad koje se nalazi odskočna daska i natpis: "Skoči s ove daske u provaliju, vikni mjesto u kojem bi se htio naći i odmah ćeš se tamo naći"! Ide prvi Francuz, skoči vikne u zraku:"Pariiiiz", i stvarno, odjednom se nađe u Parizu. Ide Englez, skoči sa daske, vikne:"Londoooon", i stvarno, pojavi se u Londonu. Ide zadnji Mujo, rastrči se prema provaliji, spotakne se na odskočnu dasku i vikne:"A u pičku materinu"!
Mujin tečaj engleskog
Mnogo sam se sekirao - I AXED MY SELF VERY MUCH. Pričam sam sa sobom - I'M TALKING ALONE WITH THE ROOM. Računaj na mene - CALCULATE ON ME. Čekanje u redu za hljeb - WAITING ALL RIGHT FOR BREAD. Ko te šljivi - WHO PLUMS YOU. Ko te šiša - WHO CUTS YOUR HAIR. Nosi se - CARRY YOURSELF. Tekuća pitanja - LIQUID QUESTIONS. Od malih nogu - SINCE THE LITTLE LEGS. Malo prije - SMALL BEFORE. More bre - SEA, BROTHER. Voditi računa - TO LEAD THE BILL. Samoubica - ONLY KILLER Napet sam - I'M ON FIVE. Hajde da igramo karte - LET'S PLAY TICKETS. Dijelim vaše mišljenje - I DIVIDE YOUR OPINION. On je svjetla točka - HE IS A BRIGHT FULL STOP. Spetljao se s njom - HE LOOPED HIMSELF WITH HER. Želim se nasloniti na tebe - I WISH TO ELEPHANT ON YOU. Šta ti pada na pamet - WHAT IS FALLING ON YOUR BRAIN. Pucali smo od smijeha - WE WERE SHOOTING FROM LAUGHTER. Pijan je ko majka - HE IS DRUNK AS A MOTHER. On je velika marka - HE IS A BIG STAMP. Iz čista mira - OUT OF CLEAN PEACE. Fotokopije - FOTO-WHO-DRINKS. Upala mišića - THE INFALL OF A LITTLE MOUSE. Supruga - ARE-RAILWAY. Blago tebi - TREASURE TO YOU. Veni, vidi, vici - FADE, SEE, JOKES. Sve što je izgubljeno, može se povratiti - EVERYTHING THAT IS LOST CAN BE THROWN UP. Pop-pjevač - PRIEST-SINGER. Sve je gore i gore - EVERYTHING IS UP AND UP. Sranje kroz gusto granje - SHITTING THROUGH A DENSE BUSH. Sarajevo - SARA IS AN OX. Dedinje - HE BELONGS TO GRANDFATHER Mali Lošinj - LITTLE BAD CITY. Skoplje - CASTRATION CITY. Neda Ukraden - NO YES STOLEN. Ružica Sokić - LITTLE ROSE LITTLE JUICE. Slobodan Milošević - FREEMAN GENTLEFUCK. Alija Izetbegović - BUT I AND BROTHER-IN-LAW ESCAPE. Mirjana - PEACE I ON. Tugomir - SADPEACER.
mala majka tri sina, jedan frizer, drugi baletan a treći isto peder.
Uhvati vampir zlatnu ribicu. Kaže njemu ribica pusti me i ispunit ću ti 3 želje Kaže njoj vampir meni je dovoljna samo jedna, a ta želja je da ženama pijem krv do kraja života. I pretvori ga ribica u uložak
Dobio Ivica u školi zadaću da smisli rimu. Sljedeći dan dođe u školu i prozove ga profesorica da pročita što je napisao. Kaže Ivica: ''Vidi gnjurca, voda mu do k****!'' Zgrožena profesorica pošalje ga na mjesto, i kaže da za kaznu sutra mora napisati novu rimu. Sutradan ga profesorica prozove da pročita nove stihove, a on kaže: ''Vidi gnjurca, voda mu do koljena!'' Pita profesorica Ivicu gdi je tu rima, a on će: ''Bit će rima kad dođe plima!'' | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
Broj poruka : 625 Lokacija : Sa Tete na kafici. Slicica..... : Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Jul 04 2008, 16:10 | |
| | |
|
| |
Anny4ever Ides u shopping sa Dulce!!
Broj poruka : 556 Godina : 26 Lokacija : ☆ღ♥~*~*٠•●º°In AnNy WoRlD☆ღ♥~*~* Job/hobbies : ॐswimming,sking,playing vollyball....ॐ Humor : ҳ̸Ҳ̸ҳ (•̪●۪۪۫) •●• ** XxX •●• Slicica..... : Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Ned Jul 06 2008, 23:59 | |
| Drze se slon i slonica za surlu i odjednom upita slonica slona: -Dragi jer ti to mene zaista volis ili me samo vuces za nos? | |
|
| |
(=(...#$L@K!...#)=) Upoznao/la si Dulce i Anahi
Broj poruka : 147 Godina : 29 Lokacija : Uwek cu biti zaljubljena u Poncho0wo0 srce...! ! Job/hobbies : TenniS Humor : xXeEExeeE Slicica..... : Datum upisa : 05.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 00:32 | |
| xeexexxex.. Ide medwed sumom,zaborawi da dise i umre... | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
Broj poruka : 625 Lokacija : Sa Tete na kafici. Slicica..... : Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 14:38 | |
| | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:13 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 556 Godina : 26 Lokacija : ☆ღ♥~*~*٠•●º°In AnNy WoRlD☆ღ♥~*~* Job/hobbies : ॐswimming,sking,playing vollyball....ॐ Humor : ҳ̸Ҳ̸ҳ (•̪●۪۪۫) •●• ** XxX •●• Slicica..... : Datum upisa : 06.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:14 | |
| xaxaxa!!!! | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:15 | |
| | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:16 | |
| xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxxaa | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:16 | |
| Idu dve babe i odose! ( i ja idem da jedem) | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:19 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:27 | |
| Sta je nesrecna ljubav? -Kada se kornjaca zaljubi u vojnicki slem! | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:28 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:31 | |
| Pao je Mujo sa petog sprata i svi se ljudi okupili.Odjednom dodje i Haso pa ga pita -Sto se okupio ovoliki narod Mujo? A Mujo ce na to -Ne znam ja sam tek sada dosao! | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:37 | |
| Da li znate sto petar nosi cvike u stomaku? | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:37 | |
| Jer ima slepo crevo!xaxaxaxa! | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:38 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 15:39 | |
| Jer imas jos neki?xaxaxaxaxa! | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 17:15 | |
| | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 17:19 | |
| Na času logike Perica je toliko prdnuo da se u celoj učionici osećao smrad. Učiteljica ga odmah istera napolje. Perica je počeo da psuje:
Izem ti logiku! Direktor ga upita zašto psuje logiku, a Perica kaže:
Mene su isterali napolje da udišem svež vazduh, a oni udišu smrad.
Pita učiteljica Pericu:
Perice, jesi li gledao film "Boj na Kosovu"? Aha. Ko je izdao Srbe na Kosovu? Voja Brajović!
Pita učiteljica decu:
Deminutiv od hleb? Javlja se Perica:
Kifla.
Pita baka Pericu:
Zbog čega si tako crven u licu? Trčao sam da prekinem tuču - uzbuđeno će Perica. To je baš lepo od tebe. A ko se tukao? Ja i još jedan dečak.
Pita učiteljica Pericu:
Perice, znaš li ti šta je to "demokratija"? Znam, to je kad dve budale imaju više prava nego jedan pametan | |
|
| |
Nada *~♥Any's Admin♥~*
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 07 2008, 23:15 | |
| | |
|
| |
(=(...#$L@K!...#)=) Upoznao/la si Dulce i Anahi
Broj poruka : 147 Godina : 29 Lokacija : Uwek cu biti zaljubljena u Poncho0wo0 srce...! ! Job/hobbies : TenniS Humor : xXeEExeeE Slicica..... : Datum upisa : 05.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Uto Jul 08 2008, 11:35 | |
| Padaju plavusa i crnka sa zgrede(takmice se koja ce pre da padne)..III.sTA MISLITE KOJA JE PRE PALA..???Pa crnka,plawusa zaborawila kuda je posla... Kako plavuša ubija ribu? Ubaci je u vodu da se udavi. | |
|
| |
kristina Dulce te je pozvala da idete do grada!!
Broj poruka : 164 Slicica..... : Datum upisa : 08.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi Uto Jul 08 2008, 15:02 | |
| da li znate kako se zove muva koja je upala u med??????
muhamed!!!! | |
|
| |
Tete 4ever Moderator
| Naslov: Re: Vicevi Uto Jul 08 2008, 16:12 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|