~Vondy 4ever~ Ides u shopping sa Dulce!!
Broj poruka : 715 Lokacija : sa Dul i Ukerom!!! Slicica..... : Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: vidite ovo Sre Jul 09 2008, 19:08 | |
| bas je lepo!!!! | |
|
# AnGeL dE DyL # Ides u shopping sa Dulce!!
Broj poruka : 809 Slicica..... : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: vidite ovo Sre Jul 09 2008, 19:17 | |
| moze to lako da se napravi | |
|
kristina Dulce te je pozvala da idete do grada!!
Broj poruka : 164 Slicica..... : Datum upisa : 08.07.2008
| Naslov: Re: vidite ovo Čet Jul 10 2008, 14:02 | |
| jao kako je mocno!!!volela bih da ja znam to da pravim!! | |
|
x-X-em0 g!rL-X-x Dulce te je pozvala da idete do grada!!
Broj poruka : 224 Lokacija : x~X~!!!!z@uwEk EM0, Z@uwEk R0ck!!!!~X~x Job/hobbies : swe i swasxta Slicica..... : Datum upisa : 10.07.2008
| Naslov: Re: vidite ovo Pet Jul 11 2008, 19:04 | |
| wooow!!!!!!! a kako ste to naprawili!!!>?!?!?!? xocu i ja... | |
|
Broj poruka : 224 Lokacija : x~X~!!!!z@uwEk EM0, Z@uwEk R0ck!!!!~X~x Job/hobbies : swe i swasxta Slicica..... : Datum upisa : 10.07.2008
| Naslov: Re: vidite ovo Pet Jul 11 2008, 19:15 | |
| _________________##### #######__________________________ _____________########## ###########________________________ __________############# ################______________________ ________############### #################_________________ ________############### ##################______________________ _______###################################____________________ _______##################################_____________________ ________################################______________________ __________#############################________________________ ___________###########################________________________ _____________########################_________________________ _______________######################_____________________ _________________###################____________________________ ____________________###############_______________________________ _______________________############___________________________ _________________________##########_______________________________ ____________________________#######______________________________ ______________________________####________________________________ ________________________________##_____________________________ | |
|
| Naslov: Re: vidite ovo Pet Jul 11 2008, 19:19 | |
| xexe.. ljudi to treba da bude srce... ali dok pise ispadne srce basx prawo a kada posaljem nekako se "skupi"ne znam promeni se ne znam zasxto je to tako kme....... | |
|
Nada *~♥Any's Admin♥~*
Broj poruka : 528 Slicica..... : Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Re: vidite ovo Ned Avg 03 2008, 14:19 | |
| | |
|